Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-
Kerst giftguide

06 / Dec / 2023

Kerst giftguide

Nog opzoek naar het perfecte kerstcadeau voor een speciaal iemand in je leven? Ania Haie heeft prachtige sieraden die geweldig zijn voor onder de kerstboom.

Kerstcadeaus voor iedereen

Geloof het of niet, het is weer die tijd van het jaar. De kerst inkopen zijn begonnen! En als je dit jaar op zoek bent naar speciale, luxe kerstcadeaus, dan heeft Ania Haie het gemakkelijker dan ooit gemaakt om het perfecte cadeau voor je speciale persoon te vinden. Van verbluffend eenvoudige diamanten oorbellen tot de perfecte hanger of een opvallende ring, bij Ania Haie vind je alle stijlen voor de feestdagen.

Cadeaus onder de €50

Op zoek naar het perfecte sieraden cadeau voor minder dan €50? Ania Haie heeft het voor je. Het is moeilijk te geloven dat onze prachtige Pearl Drop Stud Oorbellen slechts €45 kosten of dat je onze prachtige Smooth Twist Pendant Ketting voor slechts €39 kunt kopen. Als je op zoek bent naar veelzijdige en alledaagse sieraden, probeer dan onze trendy Snake Chain armband voor €37 of kies voor onze super chique Gold Arrow Twist verstelbare ring die bij elke stijl past voor slechts €49.

Je kunt ook kiezen voor een of twee bedels uit onze Pop Charms-collectie als je op zoek bent naar een niet al te duur cadeau. Vanaf slechts €19 voor onze prachtige Gold Star Oorbel Charm, vind je zeker iets wat bij je past.

Cadeaus onder de €100

Als je op zoek bent naar het perfecte kerstcadeaus met een budget van €100, dan vind je genoeg geweldige opties in de nieuwste collecties van Ania Haie. Onze ongelofelijk speciale Pave Double Huggie oorringen voelen extra luxe aan, terwijl onze Turquoise Wave Circle Pendant ketting een andere prachtige keuze is voor wie van gekleurde sieraden houdt. Als je gaat shoppen voor iemand die dol is op glinstering, probeer dan onze Glam oorringen of de prachtige Sparkle Drop Pendant Chunky Chain ketting voor slechts €79.

Shop de Nieuw sectie bij Ania Haie om alle nieuwste herfst/winter collecties te ontdekken, perfect om cadeau te geven deze kerst.