Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-
Pop Charms voor elke stijl!

28 / Sep / 2023

Pop Charms voor elke stijl!

De nieuwe Pop Charms collectie van Ania Haie zit boordevol chique bedels waarmee jij je eigen stijl kunt creëren.

De nieuwe Pop Charms collectie van Ania Haie zit boordevol chique bedels waarmee jij je eigen stijl kunt creëren. Of je nu houd van eenvoudig en klassiek of van stoer - of een beetje van allebei - met Pop Charms zit je goed. Hang je favoriete bedels en connectors aan de mooiste kettingen, armbanden en oorbellen om je look helemaal af te maken. We durven te wedden dat we een bedel hebben dat helemaal bij jou past.

Ga voor klassiek

Ben jij een fan van een klassieke en tijdloze stijl? Dan heeft de Pop Charms-collectie de perfecte klassiek geïnspireerde bedels om aan je sieraden collectie toe te voegen. Deze bedels zijn perfect om gewoon te dragen of om op te bouwen in een gelaagde of gestapelde look. Parels zijn een klassieker MAAR ze zijn helemaal in dit seizoen, dus waarom probeer je niet onze prachtige Pearl charm? Of voeg een chique vleugje edelsteentrend toe met onze chique Labradorite charm.

De speelse stijl 

Hou je ervan om een beetje speels te zijn met je stijl? Dat horen we graag! Van kleur tot leuke vormen en ontwerpen, de Pop Charms-collectie is dé manier om dit seizoen wat van je persoonlijkheid te laten zien in je sieraden. Neem een voorbeeld aan de catwalk en voeg wat flower power toe aan je stijl met onze prachtige Happy Flower charm of kies voor alles wat met liefde te maken heeft met onze Sculpted Heart charm. Kleur is essentieel om wat speelsheid aan je look toe te voegen, dus waarom niet de met roze stenen bezette Wave Pink Sparkle charm voor wat glitter and glamour?

Voor de spirituele sterrenkijker

Hemelsieraden hebben altijd een geliefde plek in onze collecties en als je stijl je liefde voor spiritualiteit en sterrenkijken weerspiegelt, vind je de perfecte bedels in deze collectie. Zoals de verbluffende Eclipsbedel die de perfecte keuze is voor liefhebbers van de maan, de Sterrencirkelbedel of de hemel-geïnspireerd is onze tweekleurige Celestial Sphere charm.

Voor de Memory Maker 

We zijn geobsedeerd door sieraden die een verhaal vertellen of ons laat denken aan een mooie herinnering, dus waarom niet kiezen voor iets dat echt indruk maakt? Van geluksemblemen tot symbolen van liefde en romantiek, met de Pop Charms-collectie zit je goed. Met een schijf van zowel blauwe als groene stenen symboliseert onze ongelofelijke Star Tag charm kracht, wijsheid en vreugde, het ideale cadeau voor de memorymaker in je leven. Onze chique Cross charm is misschien de perfecte keuze of probeer onze sprankelende Double Heart charm die zowel jou als je geliefde vertegenwoordigt.

 

Ga nu naar de Pop Charms-collectie om de must-have sieraden van dit seizoen te shoppen. Bedels, bedels en nog eens bedels! Binnen de collectie vind je ook schakelhalskettingen, armbanden en oorsieraden waaraan je de bedels kunt hangen en vergeet vooral de connectors niet. Stel nu zelf je eigen sieraad samen!

                    Pop Charms