Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-
Garantie

Garantie

Op deze pagina vind je alles over de garantie van Ania Haie producten.

Garantie

Ania Haie producten zijn allemaal ontworpen en gemaakt onder goede kwaliteitsnormen. Daarnaast zijn alle sieraden van 925 sterling zilver gerodineerd of 925 sterling zilver of met een goudplating (nikkelvrij).

Alle sieraden van Ania Haie hebben een garantie van 6 maanden op slijtage vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum (met bijvoorbeeld een aankoopbewijs). Slijtage door verkeerd gebruik, draagschade en verkleuringen vallen niet onder de garantie. De sieraden van Ania Haie die onder de garantie vallen, worden gratis vervangen (eventueel voor een vergelijkbaar product) of gerepareerd, op voorwaarde dat de schade binnen de garantievoorwaarden valt. Gebruikersschade door niet normaal gebruik, wijzigingen of reparaties aan het product door onbevoegden personen maken de garantie ongeldig. Voor garantiegevallen kunt u terugvallen op de verkopende partij van uw Ania Haie sieraad, deze beslissen over de uitvoering van de garantie.

Deze fabrieksgarantie vervangt niet de rechten en claims van de consument die onder wettelijke garantie vallen.

Verzorging

Het is belangrijk om jouw sieraden zo goed mogelijk te verzorgen en bewaren.

  • Bewaar elk sieraad afzonderlijk in zijn eigen Ania Haie-zakje of -doos, zodat het niet beschadigd, bekrast of in de knoop raakt
  • Het is het beste om de sieraden weg te houden van direct zonlicht, op een donkere, koele en droge plaats
  • Zorg ervoor dat je kettingen en armbanden vastgemaakt worden zodat ze niet in de knoop raken
  • Vermijd (dagelijks) contact met water, vochtigheid en hitte, dit kan ervoor zorgen dat jouw sieraden verkleuren
  • Laat jouw sieraden niet in contact komen met reinigingsmiddelen of chemische producten zoals parfums, make-up, zonnebrandmiddelen, deodorant en nagellak remover

Schoonmaken

In de loop van de tijd kunnen sterling zilveren sieraden hun originele glans verliezen. Om hun glans terug te brengen en te behouden, maakt u ze schoon met een zachte sieradendoek. We raden het gebruik van sieraden schoonmaakproducten af, omdat deze schuurmiddelen bevatten die uw sieraden kunnen beschadigen.

garantie