Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-
Valentine's gifts

05 / Feb / 2024

Valentine's gifts

Verras jouw Valentijn met prachtige sieraden en laat haar speciaal voelen.

Cadeaus voor je Valentijn in februari

Met Valentijnsdag voor de deur begin je misschien al na te denken over Valentijnscadeaus - of zelfs Galentine's cadeaus - voor een speciaal persoon in je leven. Van €50 tot grotere budgetten, we hebben een aantal perfecte Valentijnscadeau-ideeën uitgezocht waarvan we zeker weten dat ze op 14 februari in de smaak zullen vallen. En ze staan allemaal hoog op onze persoonlijke verlanglijstjes!

Vind hier de perfecte Valentijnscadeaus.

Cadeaus onder de €50

Of je nu gaat winkelen voor je partner of je beste vriendin, ontdek Valentijnscadeaus voor minder dan €50.

Kies het perfecte cadeau om haar Ania Haie-collectie te beginnen met de prachtige eenvoudige Mini Link Charm Chain-armband. Personaliseer hem door er bedeltjes naar keuze uit de Pop Charms-collectie aan toe te voegen.

Als klassieke stijl haar ding is, kies dan voor de prachtige Twisted Wave Studs.

Kies voor iets met een opvallende sprankeling met onze schitterende Glam Ear Cuff. Dit prachtige sieraad met kubieke zirkonia's geeft een high-end uitstraling voor het perfecte budget.

Cadeaus onder de €100

Hier vind je tal van mogelijkheden voor V-Day onder de €100.

Als je speciale persoon houdt van opvallende sieraden, kijk dan niet verder dan onze Tough Love collectie, waar je de prachtige Pave adjustable ring kunt vinden of de sprankelende Pave Double Huggie Hoop Earrings. Perfect voor een opvallend cadeau.

Huggies zijn de nieuwe BFF van dit seizoen, dus probeer de Twisted Wave Hoop Earrings.

Betekenisvolle cadeaus met Pop Charms 

Sieraden met een betekenis zijn de perfecte keuze voor Valentijnsdag. Ontdek hier een aantal van onze favoriete sieraden met een verborgen betekenis uit de Pop Charms-collectie om je Valentijn dit seizoen je liefde te tonen.

De perfecte keuze voor bescherming is onze must-have Evil Eye Charm, met fonkelende cubic zirkonia en een blauwe lapis edelsteen.

Als teken van liefde en wijsheid kun je kiezen voor een klassieke parel bedel en deze combineren met onze Link Charm-ketting.


Ania Haie heeft natuurlijk nog veel meer prachtige sieraden die perfect zijn om te geven voor Valentijnsdag. Bekijk onze brede collectie en verras jouw Valentijn. 

Valentijn cadeau tip