volg ons ook op social media
Gratis verzending
Betaal makkelijk met iDeal
Zoek een verkooppunt in de store locator

Size Guide

Met sieraden is het soms lastig om te bepalen welke maat je draagt, vooral bij ringen. Daarom is deze Ania Haie size guide! Door middel van deze guide willen wij er voor zorgen dat jij het juiste product besteld.

Size Guide ringen

Of je nu de grootte van je ringvinger wilt weten of gewoon van een bestaande ring, we hebben het eenvoudig gemaakt. Download onze ringmaat meter om jouw ringmaat te vinden vanuit je luie stoel. Zorg ervoor dat jouw vinger niet opgezet is voordat je dit doet. Koud weer kan ervoor zorgen dat je vingers iets krimpen, terwijl warmte de vingers wat dikker kunnen maken. De size guide is natuurlijk niet toepasbaar voor de ‘one size’ ringen, deze passen natuurlijk altijd!

Download hier onze size guide

Maattabel

UK NL
L 16
M 17
N 17,5
O 18
P 18,5

Armbanden

Al onze armbanden zijn 165 mm lang met een 20 mm verlengstukje, zodat je de lengte kunt aanpassen aan jouw stijl.

Kettingen

Onze kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, afhankelijk van de stijl. Ze hebben allemaal een verlenging ketting van 50 mm, zodat je de lengte kunt aanpassen om te layeren.

Heb je nog andere vragen?

Bekijk eerst onze Veelgestelde vragen pagina. Staat jou vraag hier niet tussen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice: info@aniahaie.nl

Size Guide

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

@ANIAHAIE