Winged Goddess Necklace

Lengte collier 43-48 cm

69,-

Dit product is op voorraad

Productbeschrijving

Dit Ania Haie collier ‘Winged Goddess Necklace’ uit de Gold Digger collectie is 925 zilver met gold plating. Het collier met muntjes met de Griekse gevleugelde godin is subtiel verfraaid met zwarte details. Draag dit collier als statement piece of layer het met andere colliers van Ania Haie om een unieke look te creëren. De Gold Digger collectie van Ania Haie bestaat uit verschillende items met muntjes perfect om te layeren of als statement piece op zichzelf te dragen!

Het Merk

Ania Haie is een trendy london-based sieradenmerk. De sieraden zijn allemaal 925 zilver gerhodineerd of goldplated. De sieraden zijn perfect om te combineren, maar opvallend genoeg om op zichzelf te dragen.

How It All Started

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl én het besef dat de mode bewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren. De Ania Haie oprichters zagen later dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert en layered om haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid.

Volg ons ook op social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou dagelijks met verschillende looks en mix & match combinaties! Deel gerust jouw eigen unieke Ania Haie look door de hashtag #aniahaiexme te gebruiken. Wie weet wordt jouw look gerepost op één van onze kanalen!
Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Specificaties

– Winged Goddess Necklace
– Collier
– 925 zilver met gold plating
– 43-48 cm
– AH N020-01

Toon meer

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Toon meer

Gerelateerde producten