Turquoise Ring

One Size

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Productbeschrijving

Ania Haie ‘Turquoise Ring’ uit de serie Mineral Glow. De Mineral Glow serie bestaat uit opvallende items die goed te combineren zijn met de andere collecties.

Het Merk

Ania Haie is een trendy London-based sieradenmerk. De trendy sieraden zijn allemaal 925 zilver gerodineerd of goldplated. De sieraden zijn perfect om te combineren, maar opvallend genoeg om op zichzelf te dragen. Alle collecties zijn geïnspireerd op de laatste en komende fashion trends! Van basics waar je perfect mee kunt layeren tot bijzondere details die elke look helemaal eigen maken.

How It All Started

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl én het besef dat de mode bewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren. De Ania Haie oprichters zagen later dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert en layered om haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid.

Volg ons ook op social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou dagelijks met verschillende looks en mix & match combinaties! Deel gerust jou eigen unieke Ania Haie look door middel van de hashtag #aniahaiexme te gebruiken. Wie weet wordt jou look gerepost op één van onze kanalen!
Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Specificaties

– Turquoise Ring
– Ring
– 925 zilver gerodineerd met gold plating
– One Size
– AH R014-01

Toon meer Toon minder

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Collectie
Mineral Glow
Kleur
goud, zilver
Prijsklasse
€0.00 tot €25.00
Sieraden
Ringen
Toon meer Toon minder