Stargazer Natural Diamond Stardust Ring

Maat 50, 52, 54 en 56

329,-

Productbeschrijving

Een upgrade van de klassieke en eenvoudige ring, maakt van deze ring het perfecte alledaagse stuk! Door 14kt goud te combineren met diamanten geven we de ring een tijdloze en luxe stijl. Raak geobsedeerd door de unieke sprankeling van de stargazer natural diamond stardust ring.

Het Merk

Ania Haie staat bekend als fashion-forward sieradenmerk en heeft een toonaangevende naam opgebouwd. Een uitstekend moment om het merk verder uit te bouwen met een 14kt massief gouden collectie: Ania Haie 14kt Gold! In lijn met Ania Haie’s streven om een duurzamer merk te worden, is de 14kt gouden collectie gemaakt van 100% gerecycled 14kt goud en bevat conflictvrije en volledig traceerbare natuurlijke diamanten en echte edelstenen, zoals witte saffieren, opalen en turquoise.

How It All Started

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl én het besef dat de mode bewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren. De Ania Haie oprichters zagen later dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert en layered om haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid.

Volg ons ook op social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou dagelijks met verschillende looks en mix & match combinaties! Deel gerust jouw eigen unieke Ania Haie look door de hashtag #aniahaiexme te gebruiken. Wie weet wordt jouw look gerepost op één van onze kanalen!
Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Specificaties

– 14kt Gold Stargazer Natural Diamond Stardust Ring
– Ring
– 14kt goud
– Maat 50, 52, 54 en 57
– AH RAU002-03YG

Toon meer Toon minder

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Collectie
14kt Gold
Kleur
goud
Sieraden
Ringen
Prijsklasse
€275.00 tot €350.00
Ringmaat
Maat 50, Maat 52, Maat 54, Maat 57
Toon meer Toon minder