Modern Circle Necklace

56 – 61cm

45,-

Productspecificaties

Collectie
Modern Minimalism
Kleur
goud, zilver
Prijsklasse
€25.00 tot €50.00
Sieraden
Kettingen
Kettingen - lengte
Lange kettingen
Wissen

Productbeschrijving

Deze Ania Haie ‘Modern Circle Necklace’ uit de serie Modern Minimalism is van 925 zilver gerodineerd of met goldplating. De Modern Minimalism serie bestaat uit minimalistische items die perfect zijn om te layeren! Mix & Match deze trendy ketting met andere minimalistische items uit de collectie.

Het Merk

Ania Haie is een trendy London-based sieradenmerk. De trendy sieraden zijn allemaal 925 zilver gerodineerd, gold plated of rosegold plated. De sieraden zijn perfect om te combineren, maar opvallend genoeg om op zichzelf te dragen. Alle collecties zijn geïnspireerd op de laatste en komende fashion trends! Van basics waar je perfect mee kunt layeren tot bijzondere details die elke look helemaal eigen maken.

How It All Started

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl én het besef dat de mode bewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren. De Ania Haie oprichters zagen later dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert en layered om haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid.

Volg ons ook op social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou dagelijks met verschillende looks en mix & match combinaties! Deel gerust jouw eigen unieke Ania Haie look door de hashtag #aniahaiexme te gebruiken. Wie weet wordt jouw look gerepost op één van onze kanalen!
Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Specificaties

– Modern Circle Necklace
– Ketting
– 925 zilver gerodineerd of goldplating
– 56 – 61cm
– AHN002-01

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Collectie
Modern Minimalism
Kleur
goud, zilver
Prijsklasse
€25.00 tot €50.00
Sieraden
Kettingen
Kettingen - lengte
Lange kettingen
Toon meer

Gerelateerde producten