Magma Single Diamond Bracelet

16,5 – 18,5cm

229,-

Dit product is op voorraad

Productbeschrijving

Kies dit seizoen voor elegantie met deze tijdloze armband. Een enkele diamant is gezet op een prachtige schakelarmband en afgewerkt met een prachtig detail. De magma single diamond bracelet is verstelbaar voor de perfecte pasvorm. Style de jouwe alleen of samen met meerdere armbanden voor een layer effect.

Het Merk

Ania Haie staat bekend als fashion-forward sieradenmerk en heeft een toonaangevende naam opgebouwd. Een uitstekend moment om het merk verder uit te bouwen met een 14kt massief gouden collectie: Ania Haie 14kt Gold! In lijn met Ania Haie’s streven om een duurzamer merk te worden, is de 14kt gouden collectie gemaakt van 100% gerecycled 14kt goud en bevat conflictvrije en volledig traceerbare natuurlijke diamanten en echte edelstenen, zoals witte saffieren, opalen en turquoise.

How It All Started

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl én het besef dat de mode bewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren. De Ania Haie oprichters zagen later dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert en layered om haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid.

Volg ons ook op social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou dagelijks met verschillende looks en mix & match combinaties! Deel gerust jouw eigen unieke Ania Haie look door de hashtag #aniahaiexme te gebruiken. Wie weet wordt jouw look gerepost op één van onze kanalen!
Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Specificaties

– 14kt Gold Magma Single Diamond Bracelet
– Armband
– 14kt goud
– Lengte verstelbaar: 16,5 – 18,5cm
– AH BAU004-01YG

Toon meer Toon minder

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Collectie
14kt Gold
Kleur
goud
Sieraden
Armbanden
Prijsklasse
€200.00 tot €275.00
Armbanden - soort
Fijne armbanden
Toon meer Toon minder