Magma Diamond Ring

Maat 50, 52, 54 en 56

699,-

Productbeschrijving

Geïnspireerd door natuurlijke rondingen, deze prachtige statement ring met diamant. Gemaakt van 14kt en met een prachtige curve. Draag de Magma Diamond Ring eenvoudig of combineer hem met meerdere ringen.

Het Merk

Ania Haie staat bekend als fashion-forward sieradenmerk en heeft een toonaangevende naam opgebouwd. Een uitstekend moment om het merk verder uit te bouwen met een 14kt massief gouden collectie: Ania Haie 14kt Gold! In lijn met Ania Haie’s streven om een duurzamer merk te worden, is de 14kt gouden collectie gemaakt van 100% gerecycled 14kt goud en bevat conflictvrije en volledig traceerbare natuurlijke diamanten en echte edelstenen, zoals witte saffieren, opalen en turquoise.

How It All Started

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl én het besef dat de mode bewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren. De Ania Haie oprichters zagen later dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert en layered om haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid.

Volg ons ook op social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou dagelijks met verschillende looks en mix & match combinaties! Deel gerust jouw eigen unieke Ania Haie look door de hashtag #aniahaiexme te gebruiken. Wie weet wordt jouw look gerepost op één van onze kanalen!
Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Specificaties

– 14kt Gold Magma Diamond Ring
– Ring
– 14kt goud
– Maat 50, 52, 54 en 57
– AH RAU004-01YG

Toon meer Toon minder

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Collectie
14kt Gold
Kleur
goud
Sieraden
Ringen
Prijsklasse
€425.00 tot €700.00
Ringmaat
Maat 50, Maat 52, Maat 54, Maat 57
Toon meer Toon minder