Kyoto Opal Sparkle Crown Barbell Single Earring

4,5mm

27,-

Productbeschrijving

Voeg dit seizoen een mooie glans toe aan je dagelijkse look met deze sprankelende single oorsteker. Gecombineerd met een prachtige opaal edelsteen en zirkonia’s voor de perfecte schittering. Voeg de jouwe toe aan een rij klassieke studs of brede oorringen.

Het Merk

Geïnspireerd door de laatste fashion trends is Ania Haie het toonaangevende sieradenmerk voor hoogkwalitatieve maar ook betaalbare zilveren sieraden, zonder op de kwaliteit in te leveren. Iedere collectie is gebaseerd op de laatste catwalktrends, waardoor Ania Haie snel tot hét sieradenmerk voor stijlbewuste consumenten is verkozen. Elk sieraad wordt ontworpen om te combineren met andere sieraden waardoor je je eigen look kunt creëren. Maar ook zijn Ania Haie sieraden opvallend genoeg om op zichzelf te dragen.

How it all started

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl en het besef dat de mode bewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren. De Ania Haie oprichters zagen later dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert en layeredom haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid.

Specificaties

– Gold Kyoto Opal Sparkle Crown Barbell Single Earring
– Single oorsteker
– 925 zilver met gold plating
– 4,5mm
– AH E047-05

Toon meer Toon minder

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Collectie
Ear Edit
Kleur
goud, zilver
Sieraden
Oorbellen
Oorbellen - soort
Oorknoppen
Prijsklasse
€25.00 tot €50.00
Toon meer Toon minder