Horseshoe Link Necklace

33 – 38cm

109,-

Dit product is niet meer op voorraad

Productbeschrijving

Ania Haie collier ‘Horseshoe Link Necklace’ uit de serie Chain Reaction. De Chain Reaction serie bestaat uit verschillende items waarin de klassieke schakel een trendy rol speelt!

Het Merk

Ania Haie is een trendy London-based sieradenmerk. De trendy sieraden zijn allemaal 925 zilver gerodineerd of goldplated. De sieraden zijn perfect om te combineren, maar opvallend genoeg om op zichzelf te dragen. Alle collecties zijn geïnspireerd op de laatste en komende fashion trends! Van basics waar je perfect mee kunt layeren tot bijzondere details die elke look helemaal eigen maken.

How It All Started

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl én het besef dat de mode bewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren. De Ania Haie oprichters zagen later dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert en layered om haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid.

Volg ons ook op social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou dagelijks met verschillende looks en mix & match combinaties! Deel gerust jouw eigen unieke Ania Haie look door de hashtag #aniahaiexme te gebruiken. Wie weet wordt jouw look gerepost op één van onze kanalen!
Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Specificaties 

– Horseshoe Link Necklace
– Collier
– 925 zilver gerhodineerd met plating
– 33-38cm
– AH N021-04G

Toon meer Toon minder

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Collectie
Chain Reaction
Prijsklasse
€100 tot €125
Sieraden
Kettingen
Kettingen - lengte
Korte kettingen
Toon meer Toon minder