Emperor T-Bar Bracelet

16.5 cm – 18.5 cm

55,-

Productspecificaties

Armbanden - soort
Fijne armbanden
Collectie
Gold Digger
Kleur
goud
Prijsklasse
€50.00 tot €100.00
Sieraden
Armbanden

Dit product is op voorraad

Productbeschrijving

Deze Ania Haie ‘Emperor T-Bar Bracelet’ armband uit de Gold Digger collectie is 925 zilver met gold plating. Ga voor opvallend met deze armband met T-bar. Met een muntje met subtiele turquoise details en prachtige schakel is deze armband de perfecte aanvulling op iedere outfit. De Gold Digger collectie van Ania Haie bestaat uit verschillende items met muntjes. Perfect om te combineren met andere Ania Haie armbanden om je armcandy compleet te maken of als statement piece op zichzelf te dragen!

Het Merk

Ania Haie is een trendy London-based sieradenmerk. De trendy sieraden zijn allemaal 925 zilver gerodineerd of goldplated  De sieraden zijn perfect om te combineren, maar opvallend genoeg om op zichzelf te dragen. Alle collecties zijn geïnspireerd op de laatste en komende fashion trends! Van basics waar je perfect mee kunt layeren tot bijzondere details die elke look helemaal eigen maken.

How It All Started

Met een passie voor kwalitatieve sieraden met stijl én het besef dat de mode bewuste vrouw niet wil inleveren op kwaliteit is Ania Haie geboren. De Ania Haie oprichters zagen later dat de moderne vrouw van vandaag graag sieraden combineert en layered om haar individualiteit te omarmen, de kans werd aangegrepen en de droom werd werkelijkheid.

Volg ons ook op social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe collecties, toffe combinaties en de laatste sieraden trends? Hou ons dan ook in de gaten op social media. Daarnaast inspireren wij jou dagelijks met verschillende looks en mix & match combinaties! Deel gerust jouw eigen unieke Ania Haie look door de hashtag #aniahaiexme te gebruiken. Wie weet wordt jouw look gerepost op één van onze kanalen!
Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram.

Specificaties

– Emperor T-Bar Bracelet
– Armband
– 925 zilver met gold plating
– Met muntjes
– 16,5-18,5cm
– AH B020-05

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Armbanden - soort
Fijne armbanden
Collectie
Gold Digger
Kleur
goud
Prijsklasse
€50.00 tot €100.00
Sieraden
Armbanden
Toon meer

Gerelateerde producten